klasifikasi

klasifikasi

  • Pijat Gun

  • Pijat Kesehatan

  • Alat Kesehatan lan Kebugaran

  • Aksesori Pijat

produk kita

perkusi
tukang pijet
gun pijet
bedhil
kesehatan
tukang pijet
tukang pijat kesehatan
kesehatan-massager-gun
fitness
kesehatan fitness
Perawatan kesehatan
kesehatan
tukang pijet
aksesoris pijet
aksesoris
acce

babagan awake dhewe

Kisah Sejarah Beoka

Beoka minangka pabrikan peralatan rehabilitasi cerdas sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan.Ing luwih saka 20 taun pembangunan, perusahaan tansah fokus ing bidang rehabilitasi ing industri kesehatan.

ndeleng liyane

+TAUN

Taun panyiapan

+

Jumlah karyawan

+

Paten

Proses adat

Beoka uga nyedhiyakake solusi OEM / ODM sing diwasa kanggo merek mulia

  • ODM
  • OEM
cus_wrap
  • Pilih Produk

    probg
    Pilih Produk

    Pilih Produk

    katrangan:

    Sampeyan bisa milih produk sing disenengi saka katalog.Utawa ngirim kita conto saka apa sing perlu kanggo ODM.

  • Spesifikasi teknis modifikasi/Penyesuaian penampilan

    probg
    Spesifikasi teknis modifikasi/Penyesuaian penampilan

    Spesifikasi teknis modifikasi/Penyesuaian penampilan

    katrangan:

    Kita bakal netepake manawa inspirasi desain sampeyan bisa ditindakake ing praktik adhedhasar conto sampeyan.

  • Rendering desain

    probg
    Rendering desain

    Rendering desain

    katrangan:

    1. Sawise sampeyan mbayar 30% saka jumlah total.Simpenan 30% minangka konfirmasi produksi pesenan akeh.
    2. Banjur desainer kita bakal menehi sampeyan dokumen desain sing cocog, njupuk gagasan lan praktik teknis sing relevan.

  • Pembukaan cetakan

    probg
    Pembukaan cetakan

    Pembukaan cetakan

    katrangan:

    Sawise konfirmasi rincian sing cocog karo pelanggan, kita mbukak cetakan kanggo produksi khusus sampeyan, ngganti wujud produk, lsp.

  • Nggawe sampel

    probg
    Nggawe sampel

    Nggawe sampel

    katrangan:

    Sawise jamur wis dibukak, kita ngatur conto lan aksesoris
    Banjur sampel dikirim menyang sampeyan (biaya pengiriman lan sampel ditanggung dening kita).

  • Produksi massal

    probg
    Produksi massal

    Produksi massal

    katrangan:

    Sawise sampeyan wis dikonfirmasi sampel, banjur kita bakal gawé pesenan akeh kanggo sampeyan.

Pilih Produk

Pilih Produk

katrangan:

Sampeyan bisa milih produk sing disenengi saka katalog.Utawa ngirim kita conto saka apa sing perlu kanggo ODM.

Spesifikasi teknis modifikasi/Penyesuaian penampilan

Spesifikasi teknis modifikasi/Penyesuaian penampilan

katrangan:

Kita bakal netepake manawa inspirasi desain sampeyan bisa ditindakake ing praktik adhedhasar conto sampeyan.

Rendering desain

Rendering desain

katrangan:

1. Sawise sampeyan mbayar 30% saka jumlah total.Simpenan 30% minangka konfirmasi produksi pesenan akeh.
2. Banjur desainer kita bakal menehi sampeyan dokumen desain sing cocog, njupuk gagasan lan praktik teknis sing relevan.

Pembukaan cetakan

Pembukaan cetakan

katrangan:

Sawise konfirmasi rincian sing cocog karo pelanggan, kita mbukak cetakan kanggo produksi khusus sampeyan, ngganti wujud produk, lsp.

Nggawe sampel

Nggawe sampel

katrangan:

Sawise jamur wis dibukak, kita ngatur conto lan aksesoris
Banjur sampel dikirim menyang sampeyan (biaya pengiriman lan sampel ditanggung dening kita).

Produksi massal

Produksi massal

katrangan:

Sawise sampeyan wis dikonfirmasi sampel, banjur kita bakal gawé pesenan akeh kanggo sampeyan.

  • Pilih Produk

    probg
    Pilih Produk

    Pilih Produk

    katrangan:

    Sampeyan bisa milih produk sing disenengi saka katalog.

  • Nyedhiyani logo

    probg
    Nyedhiyani logo

    Nyedhiyani logo

    katrangan:

    Mangga wenehi desain logo sing cocog, luwih becik minangka PDF.

  • Rendering desain

    probg
    Rendering desain

    Rendering desain

    katrangan:

    Kita bakal ngrancang kothak, warna produk, logo, tas jinjing, lan dokumen pengiriman liyane kanggo sampeyan miturut kabutuhan sampeyan.

  • Nggawe sampel

    probg
    Nggawe sampel

    Nggawe sampel

    katrangan:

    Kita ngatur sampel kanggo sampeyan adhedhasar dokumen desain sawise sampeyan mbayar 30% saka jumlah total.Simpenan 30% minangka konfirmasi produksi pesenan akeh.Banjur sampel dikirim menyang sampeyan (biaya pengiriman lan sampel ditanggung dening kita).

  • Produksi massal

    probg
    Produksi massal

    Produksi massal

    katrangan:

    Sawise sampeyan wis dikonfirmasi sampel, banjur kita bakal gawé pesenan akeh kanggo sampeyan.

Pilih Produk

Pilih Produk

katrangan:

Sampeyan bisa milih produk sing disenengi saka katalog.

Nyedhiyani logo

Nyedhiyani logo

katrangan:

Mangga wenehi desain logo sing cocog, luwih becik minangka PDF.

Rendering desain

Rendering desain

katrangan:

Kita bakal ngrancang kothak, warna produk, logo, tas jinjing, lan dokumen pengiriman liyane kanggo sampeyan miturut kabutuhan sampeyan.

Nggawe sampel

Nggawe sampel

katrangan:

Kita ngatur sampel kanggo sampeyan adhedhasar dokumen desain sawise sampeyan mbayar 30% saka jumlah total.Simpenan 30% minangka konfirmasi produksi pesenan akeh.Banjur sampel dikirim menyang sampeyan (pangiriman lan biaya sampel ditanggung dening kita).

Produksi massal

Produksi massal

katrangan:

Sawise sampeyan wis dikonfirmasi sampel, banjur kita bakal gawé pesenan akeh kanggo sampeyan.

Kanthi tim R&D sing paling dhuwur, Beoka duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing peralatan Medis & Kebugaran

Skenario aplikasi

Pusat Warta

Apa Kulawarga Mbutuhake Oxygenerator?

Apa Kulawarga Mbutuhake Oxygenerator?

Kanthi relaksasi kabijakan kontrol, jumlah wong sing kena infeksi COVID-19 saya tambah akeh.Sanajan virus wis dadi kurang virulent, ...

Sinau luwih lengkap
Tandatangani Kontrak kanggo Pasar Luar Negeri: Pameran Beoka ing Pameran Dagang China (UAE) kaping 13

Penandatanganan Kontrak kanggo Luar Negeri Mar...

Tanggal 19 Desember wektu lokal, Beoka rawuh ing Pameran Dagang China (UAE) kaping 13 ing Dubai World Trade Center ing UAE.Sajrone telung taun kepungkur, ijol-ijolan ...

Sinau luwih lengkap
Beoka Welcomes Visit and Exchange saka kelas 157th EMBA School of Management Guanghua, Universitas Peking

Beoka Welcome Visit and Exchange...

Tanggal 4 Januari 2023, kelas EMBA 157 saka Sekolah Manajemen Guanghua Universitas Peking ngunjungi Sichuan Qianli Beoka Medical Technology Co., Ltd. kanggo ...

Sinau luwih lengkap
iso
cc
fc
weeee
tekan
pse
rohs
fda
tuv