pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

Sistem Pemulihan Kompresi Udara, Boots Pijet Udara Kaki lan Kaki kanggo Sirkulasi Darah lan Pemulihan Cepet, Piranti Nyeri Otot

Pambuka Brief

Fitur:
1. Relax leg Sambungan aplikasi:
a.Sambungan Bluetooth
b.Rekaman sing disinkronake
c.Data ngawasi
d.Dhukungan Android lan IOS syst
2. Ora ana kabel.Ora ana apa-apa kanggo plug in.

3. Airbags ditumpuk, pijet 360 °

Fitur produk

  • 3 jenis ukuran:

    L (gedhe), M (sedheng) lan S (cilik)

  • Rentang tekanan:

    Luwes antarane 80mmHg-120mmHg;

  • daya dirating

    25W

  • Mode operasi

    Relief lemes, Recovery Latihan, lan perawatan jero

  • Ukuran produk

    L925 * W365 ​​* H55mm

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

Kaluwihan

hawa (1)

01

Kaluwihan

Manfaat 1

    • Waras Luwih Cepet Kanthi Reboot Rapid
    • 10 Setelan Tekanan (80-120 Mmhg.)
    • Zona
    • Ora Ana Kabel.Ora Perlu Dipasang.
    • Setel Mode Sampeyan - 3 Mode (5 Tingkat).
    • Sambungake Via Bluetooth

Waras Luwih Cepet Kanthi Reboot Rapid-Kompresi urut profesional iki mbantu ngedongkrak sirkulasi, nambah fungsi limfatik, ngeculake ketegangan otot, nambah mobilitas lan ngilangi rasa lara.

hawa (2)

02

Kaluwihan

Manfaat 2

    • Waras Luwih Cepet Kanthi Reboot Rapid
    • 10 Setelan Tekanan (80-120 Mmhg.)
    • Zona
    • Ora Ana Kabel.Ora Perlu Dipasang.
    • Setel Mode Sampeyan - 3 Mode (5 Tingkat).
    • Sambungake Via Bluetooth

10 Setelan Tekanan (20-220 mmhg.) Kapabilitas tekanan dhuwur sistem kita nyedhiyakake TIMES CYCLE TIMES maksimalake wektu lan asil saben sesi.Pilih ing antarane sesi 10/20/30 min miturut kabutuhan.

hawa (3)

03

Kaluwihan

Manfaat 3

    • Waras Luwih Cepet Kanthi Reboot Rapid
    • 10 Setelan Tekanan (80-120 Mmhg.)
    • Zona
    • Ora Ana Kabel.Ora Perlu Dipasang.
    • Setel Mode Sampeyan - 3 Mode (5 Tingkat).
    • Sambungake Via Bluetooth

Zona -Lampiran Boot Kita nyedhiyakake jangkoan sikil lengkap (Skikil, pedhet, dhengkul, pupu).AKTIFKAN / DEACTIVATE Zona - sampeyan milih zona sing arep ditargetake utawa supaya ora menehi kontrol lengkap babagan pemulihan sampeyan.Kita nawakake UKURAN SML XL sing beda - kanggo mbantu sampeyan nemokake sing luwih pas.Saben pasangan boots uga wis dibangun ing expander.

hawa (8)

04

Kaluwihan

Manfaat 4

    • Waras Luwih Cepet Kanthi Reboot Rapid
    • 10 Setelan Tekanan (20-220 Mmhg.)
    • Zona
    • Ora Ana Kabel.Ora Perlu Dipasang.
    • Setel Mode Sampeyan - 3 Mode (5 Tingkat).
    • Sambungake Via Bluetooth

Setel Mode Panjenengan - 3 mode (5 Tingkat).Nalika sampeyan gabung karo tim kita, sampeyan wis dijamin.Kita setya nyedhiyakake peralatan pemulihan kualitas sing paling apik kanggo njaga kinerja puncak.

hawa (5)

05

Kaluwihan

Manfaat 5

    • Waras Luwih Cepet Kanthi Reboot Rapid
    • 10 Setelan Tekanan (80-120 Mmhg.)
    • Zona
    • Ora Ana Kabel.Ora Perlu Dipasang.
    • Setel Mode Sampeyan - 3 Mode (5 Tingkat).
    • Sambungake Via Bluetooth

Ora ana kabel.Ora ana sing kudu disambungake. Wiwit pompa internal wis terintegrasi kanthi lengkap ing saben boot, ora ana kabel utawa pipa sing bisa disambungake utawa disetel.Mung sijine lan miwiti mbalekake luwih cepet.

hawa (6)

06

Kaluwihan

Manfaat 6

    • Waras Luwih Cepet Kanthi Reboot Rapid
    • 10 Setelan Tekanan (80-120 Mmhg.)
    • Zona
    • Ora Ana Kabel.Ora Perlu Dipasang.
    • Setel Mode Sampeyan - 3 Mode (5 Tingkat).
    • Sambungake Via Bluetooth

Sambungake liwat Bluetooth, kontrol app lan kustomisasi langsung metu saka kothak, ndhukung Android lan IOS sistem.

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan

produk sing gegandhengan