pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

Household Handheld Hot Sale M2 Massage Gun ing Amazon

Pambuka Brief

Best sale Beoka gun pijet ing Amazon.Top 1 paling sambutan gun pijet ing saindhenging donya.
1. Trep kanggo nindakake lan 150N pasukan gedhe
2. Rehabilitasi otot individu
3. House terus produk elektronik perlu
Terapi 4.Deep kanggo klompok normal wong
5.Produk adol paling apik, kita adol luwih saka 500000pcs nganti saiki kanthi tingkat cacat ing 0,5%.

Fitur produk

  • Motor

    Torsi dhuwur Brushless motor

  • Kinerja

    (a) Amplitudo: 8mm
    (b) Gaya stall: 150N
    (c) Noise: ≤50 db

  • Port Pengisian

    USB Tipe-C

  • Jinis baterei

    18650 Daya 3C baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang

  • Wektu Workong

    ≧3 jam (Gir beda nemtokake wektu kerja)

  • Bobot resik

    0,69 kg

  • Ukuran produk

    186 * 147 * 60 mm

  • Sertifikat

    CE/FCC/FDA/WEEE/PSE/ROHS, etc.

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

 

 

Kaluwihan

2

01

Kaluwihan

Manfaat 1

    • Motor Brushless Induktif Torsi Dhuwur
    • Paten China top 1, Global top 2
    • Amplitudo cepet lan kuat

Massager fascial nduweni torsi 30% -50% luwih dhuwur tinimbang merek liyane, operasi sing luwih lancar, rasa panggunaan sing luwih apik. Nembus fascia jero, nyuda otot sing nyenyet;Gun therapy kita duwe luwih saka 500 paten domestik lan manca, tansah fokus ing pangembangan teknologi gun fascia kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas produk paling apik.

bank foto (4)

02

Kaluwihan

Manfaat 2

    • Motor Brushless Induktif Torsi Dhuwur
    • Paten China top 1, Global top 2
    • Amplitudo cepet lan kuat

Amplitudo gun pijet olahraga yaiku 8mm.Liwat irama vertikal mekanis sing cepet lan terus-terusan, bisa tumindak ing otot jero lan jaringan alus awak manungsa, ningkatake metabolisme, nyisir membran myofascial, lan kanthi efektif nyuda nyeri otot lan nyeri.Ing wektu sing padha, reseptor organ sensori terus-terusan kena pengaruh stimulasi geter kanggo nyuda rasa nyeri.Gun fascia otot iki dirancang karo omah logam premium lan motor brushless super kuat, ngirim seng nembus dhuwur.

bank foto (5)

03

Kaluwihan

Manfaat 3

    • Motor Brushless Induktif Torsi Dhuwur
    • Paten China top 1, Global top 2
    • Amplitudo cepet lan kuat

Nganti 3200rpm(5 kacepetan) & Super-sepi desain: 5 kacepetan saka 1800 kanggo 3200rpm kasedhiya kanggo kelompok otot beda, aiding ing pijet otot perih, sayah lan mbentuk bagean otot beda;ngisor 45dB kanggo campuran karo swara sekitar, gun pijet nawakake pengalaman pijet nyenengake lan sepi.Ngisi daya Tipe c & Urip baterei sing dawa - pijet otot perkusi jaringan jero iki bisa diisi nganggo USB (tipe-c) kanthi adaptor 5v / 2a (Ora kalebu) lan uga bisa diisi karo bank daya.

bank foto (8)

04

Kaluwihan

Manfaat 4

    • Motor Brushless Induktif Torsi Dhuwur
    • Paten China top 1, Global top 2
    • Amplitudo cepet lan kuat

Baterei kualitas premium 2,500mAh lan bisa nglatih latihan sajrone seminggu sawise diisi daya (Tip: Wektu panggunaan bisa beda-beda gumantung saka kacepetan sing dipilih).Ringan & portabel - Bobot mung 680g, bedhil pijet kita duwe gagang silikon sing padhet kanggo genggeman sing ora licin, saengga gampang dicekel nalika pijet.Koper mawa portabel ngidini gampang nyimpen lan nggawa pistol pijet lan aksesoris.

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan