pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

MINI Joint Massager (MGJ-A1), Wrap Lengkap sing Dirancang Kanthi Airbag

Pambuka Brief

1. Gejala utama:
a.Sendi degeneratif lutut
b.Efusi sendi lutut
c.Synovitis saka sendi lutut
d.Cedera meniskus
e.Artritis, ketegangan ligamen lutut

2. Klompok sing ditrapake:
a.Wong tuwa sing lara dhengkul/rematik
b.Wong olahraga intensitas dhuwur ruangan
c.Kakehan climbing / muter bal
e.tingkat lemak awak balung cilik dhuwur banget lan wong kabotan
f.Rok ultra-short jangka panjang
g.long ndamu air conditioning, joints kadhemen
d.X-legged O-legged

Fitur produk

  • Bahan Badan

    PP, ABS, silikon

  • Jinis baterei

    18650 Daya Tipe 3C

  • Daya Rated

    ≤10W

  • Tegangan Rated

    3.7V

  • Bobot resik

    1 kg

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

1. Massger Pemanasan Anget
Hot compress joint, repel kadhemen lan anget dhengkul.Closely pas lan mbungkus dhengkul, kurang heats dissipated, lan anget wis nyuntikaken menyang joints jero.Anget lan kelangan dhengkul.
2. Pijat Pneumatik
3D Wrap-Around Pijet Mbusak Kaku dhengkul
Bungkus kanggo nutupi titik akupunktur liyane. Ngeculake tekanan lan ngrangsang vitalitas dhengkul.

3. Getaran Micor Frekuensi Dhuwur Tekan Lutut Sakit
Pijet mikro-getaran frekuensi dhuwur, kekuwatane nyaman lan pas, dhengkul lan sikil.

Kaluwihan

img (1)

01

Kaluwihan

Manfaat 1

    • Ngilangi Nyeri Sendi lan Bantuan kanggo Recovery Ciloko

BEOKA dhengkul massager wis 2 + 2 airbags inflated lan kempis, simulasi tangan kneading, mbantu kanggo ngendhokke dhengkul lan pedhet lan thigh area otot, nyuda joints pain lan kaku otot, dadi panas bakal luwih ngredhakaké pain otot lan bantuan karo circulation luwih apik, nyuda. bengkak sendi, nyepetake pemulihan cedera.

img (2)

02

Kaluwihan

Manfaat 2

    • 3 Model Pijat & 3 Intensitas Tekanan Udara & 3 Tingkat Pemanasan kanthi fungsi geter

Pijet lutut iki nganggo pijet kompresi udara sing kuat lan pemanasan sing nyenengake, 3 intensitas tekanan udara lan 3 tingkat pemanasan bisa digabungake minangka macem-macem setelan nalika digunakake, nyedhiyakake pengalaman pijet pribadi, kanthi efektif mbantu nyuda rasa nyeri sing beda-beda.Fungsi geter sampeyan bisa urip / mati kaya sing sampeyan pilih, nggawe pengalaman pijet manungsa luwih akeh.
Luwes Wrap Fit Paling Wong- Ergonomis dirancang karo tali dawa kapisah kanggo pedhet ndhuwur lan pupu ngisor, nggawe luwih gampang kanggo ware, lan desain velcro ngidini kanggo nyetel ukuran bungkus lan tetep ing panggonan, pas sampurna kanggo dhengkul cilik utawa dhengkul amba, paling wong bisa nggunakake massager dhengkul, dhuwit disimpen!

img (3)

03

Kaluwihan

Manfaat 3

    • Tampilan prasaja, Operasi Gampang lan Panggunaan Safety

Beoka dhengkul massager wis dibangun ing panel kontrol,.1 tombol kanggo on/off, lan 5 toching tombol layar kanggo opration.Kalebu tombol Memori, sampeyan bisa nyimpen kombinasi pijet favorit kanggo digunakake ing saben wektu.Lan wis diprogram kanthi fungsi mati otomatis 20 menit, ora perlu kuwatir yen lali mateni, supaya ora overheated utawa overmassaged, aman digunakake.

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan