pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

Q1 Mini Ukuran Kanthong Tissue Jero, Portable Perkusi Otot Massager Gun

Pambuka Brief

Multiple nggunakake:
a) Hadiah (kanggo perayaan, kanca, kolega)
b) Produk elektronik rumah tangga
c) Produk portabel kanggo lelungan
d) Buruh kantor (bisa disimpen ing laci kantor, nyuda nyeri sedentary sing dawa)
Panggonan: Toko eceran, Supermarket, toko elektronik omah, Toko tren hadiah, Klinik lan kesehatan.

Fitur produk

  • Motor

    Torsi dhuwur Brushless motor

  • Kinerja

    (a) Amplitudo: 7 mm
    (b) Gaya stall: 135N
    (c) Swara: ≤ 45db

  • Port Pengisian

    Tipe-C

  • Jinis baterei

    18650 Daya 3C baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang

  • Wektu Workong

    ≧3 jam (Gir beda nemtokake wektu kerja)

  • Bobot resik

    0,23 kg

  • Ukuran produk

    123*70*40mm

  • Sertifikat

    CE/FCC/FDA/WEEE/PSE/ROHS, etc.

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

1. Best sale Beoka senapan pijet super mini ing pasar jaban rangkah. Luwih cilik lan luwih pinter, amplitudo transparan 7mm, relaksasi jero. Senapan pijet Super Mini cukup cilik, ukurane mung luwih dawa tinimbang lipstik, lan paling gampang kanggo njupuk.Ngurangi asam laktat sawise olahraga.Pijet pijet sing paling populer minangka hadiah, utamane wanita sing seneng banget.Nyegah goresan.Badan silikon kanthi pegangan alus

2. Kenapa milih pistol pijat Beoka:
Beoka saiki dadi siji-sijine perusahaan ing China sing sukses ing bidang rehabilitasi lan fisioterapi medis lan kesehatan konsumen profesional.Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus njunjung misi "Teknologi Kanggo Pemulihan - Care For Life" lan ngupayakake mbangun merek internasional rehabilitasi fisioterapi lan rehabilitasi olahraga sing kalebu individu, kulawarga lan institusi medis.

3. Kaluwihan kita:
1. Kanthi bantuan tim R & D Top kita, Beoka cukup profesional kanggo ngembangake produk anyar & nyedhiyakake layanan OEM / ODM.
2. Luwih saka 20 taun latar mburi medis ndadekake kita ngerti luwih akeh babagan kesejahteraan lan digunakake ing pangembangan produk individu.

 

Kaluwihan

bank foto (1)

01

Kaluwihan

Manfaat 1

Super mini nanging kuat

    • Penjualan paling apik Beoka super mini pijet gun ing pasar jaban rangkah.
    • Massagist ing telapak tangan, cilik lan portabel.
    • Motor tanpa sikat stabil.

Luwih cilik lan luwih pinter, amplitudo transparan 7mm, relaksasi jero.Gun pijet Super Mini cukup cilik, ukurane mung luwih dawa tinimbang lipstik, lan paling gampang kanggo njupuk.Ngurangi asam laktat sawise olahraga.Pijet pijet sing paling populer minangka hadiah, utamane wanita seneng banget.Nyegah goresan.Badan silikon kanthi pegangan alus.

bank foto (3)

02

Kaluwihan

Manfaat 2

Baterei daya 3C, kualitas dhuwur lan umur dawa

    • Tesla sing ditunjuk supplier, umur dawa kanggo 6 ~ 8 taun.
    • Umur baterei 180 menit, pangisi daya tipe-c cepet, njamin kualitas pangisian daya kanthi konsisten.
    • Desain baterei terisolasi 10 pancegahan.

Charing 3 jam kanggo panggunaan suwe - Lali repot ngisi daya sing kerep.Didhukung dening baterei 3 * 650mAh, bisa ndhukung panggunaan luwih saka 15 dina (30 menit saben dina) sawise ngisi daya 3 jam liwat USB-C.Wektu panggunaan beda-beda gumantung saka kacepetan sing dipilih.Fitur mateni otomatis 15 menit kanggo alasan safety menehi katentreman atine.Gun pijet sing bisa diisi ulang iki dilengkapi motor tanpa sikat dhuwur kanggo ngontrol gangguan (<50 dB), supaya sampeyan bisa nggunakake ing ngendi wae, sanajan ing gedung olahraga utawa ing omah.

bank foto

03

Kaluwihan

Manfaat 3

5 Kepala pijet sing beda-beda target saben klompok otot

    • Bahan EVA + ABS berkualitas tinggi, tekstur matte, nambah gesekan.
    • Bisa selaras miturut dikarepake customer.
    • Akurat nyerang otot ing macem-macem bagean awak kanthi macem-macem wujud.

Kepala sing bisa diijolake ing 5 bentuk target klompok otot tartamtu kanggo pemulihan sing luwih cepet.Gun pijet ukuran travel kanthi intensitas dhuwur bisa digunakake kanthi akeh ing pundhak lan gulu, tangan, sikil, soles, lan bagean liyane.Desain genggeman ekologis manungsa gampang digunakake.Kepala pijet sing ramah kulit ABS + EVA luwih tahan rereget tinimbang bahan busa biasa.Kuwat kanggo perkusi daya, gampang kanggo ngresiki.

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan