pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

CUTEX1 Pijat Tissue Jero Ukuran Kanthong

Pambuka Brief

Pijet otot Beoka Super Mini minangka pistol pijet paling cilik ing pasar China. Sanajan cilik, kekuwatane luwih saka 8kg, lan bisa nindakake perawatan otot sing jero kanggo wong normal.
1. Senapan pijet Super Mini cukup cilik, ukurane mung luwih dawa tinimbang Lipstik, lan paling gampang kanggo njupuk.
2.Kuwat nalika digunakake, iku banget kuwat kanggo pijet otot awak Full, lan cukup kanggo therapy pribadi
3. Lima tingkat imbuhan intensitas kanggo ngurus sampeyan luwih tliti
4.7mm pijet amplitudo serangan mung sampurna.
5.Warna-warni awak, nuduhake sikap fashion.

Fitur produk

  • Motor

    Torsi dhuwur Brushless motor

  • Kinerja

    (a) Amplitudo: 7mm
    (b) Gaya stall: 8.1kg
    (c) Swara: ≤45db

  • Port Pengisian

    Tipe-C

  • Jinis baterei

    18650 Daya 3C baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang

  • Wektu Workong

    ≧3 jam (Gir beda nemtokake wektu kerja)

  • Bobot resik

    0,23 kg

  • Ukuran produk

    122*71*39mm

  • Sertifikat

    CE/FCC/FDA/WEEE/PSE/ROHS, etc.

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

Pijet gun model X1 iku mini massager cilik lan pocketable
1. Pilihan sing paling apik kanggo hadiah wanita, rehabilitasi olahraga.Bisa nyuda soreness saka olahraga, gun fascial kanggo ngendhokke otot. Ningkatake sirkulasi getih lokal, ngendhokke jaringan ikat.

 

2. Cute X1 minangka mini saka CuteX.Saka desain werna, ukuran gun pijet, sawetara lan wangun desain kanggo menehi customer luwih pilihan.Apa sampeyan minangka panuku individu ing bidang pijet, fisioterapi, olahraga utawa distributor, pengecer utawa grosir.Kita ngrungokake ide sampeyan lan ngembangake produk anyar kanthi pendekatan praktis.Iki ngidini klien pindhah saka ide menyang kasunyatan kanggo nyukupi kabutuhan nyata sampeyan.

 

3. Senapan pijet Beoka: We are Pabrik & merek bangsawan ing China sing nyuplai bedhil pijet ing toko khusus ing mall dhuwur.Motor kasebut saka supplier merek bangsawan tingkat pertama.Saiki motor sing digunakake kanggo bedhil pijet luwih apik sawise optimasi.. Baterei saka supplier sing ditunjuk Tesla & Benz.urip Service: 8-10 taun.

Kaluwihan

bank foto (1)

01

Kaluwihan

Manfaat 1

Mini nanging kuwat

    • Ngalahake Soreness, Back Pain lan Stress
    • Aja Kantun Titik
    • Pribadhi Pengalaman Pijet Panjenengan

Senapan pijet otot Beoka nembus kanthi jero kanggo mbantu sampeyan ngatasi stres saben dina lan latihan sing ngepenakke kanggo nggayuh knot sing bandel, otot perih lan titik pemicu.Apa gulu, punggung, pinggul, utawa sikil, bedhil fascia kita bisa ngurus saben inci otot awak ing kabeh arah.Ukuran portabel jero pijet gun kang ergonomis, bahan logam, Gamelan-tutul nangani bisa digunakake ing salah siji tangan, nyediakake genggeman stabil lan nyaman nalika massaging hard-kanggo-tekan wilayah.

bank foto (3)

02

Kaluwihan

Manfaat 2

Pijet santai ing endi wae

    • Kanthi 12cm Dawane & 230g NW, kompak & entheng.
    • swara kurang, ora bakal ngganggu sapa wae.
    • hadiah hotspot gedhe kanggo wanita.

Bawa bedhil pijet portabel kita (menyang gedung olahraga, kantor utawa lelungan) tanpa kuwatir babagan stopkontak utawa kabel listrik.Senapan pijet bisa terus digunakake sajrone 3-4 jam, dene motor sing lembut lan bisu ngidini sampeyan ngendhokke.Seneng keuntungan saka pijet profesional ing comfort saka ngarep.Saka ergonomis canggih nganti umur baterei sing tahan suwe, bedhil pijet perkusi pancen dirancang kanthi kepenak lan kepenak.

bank foto (5)

03

Kaluwihan

Manfaat 3

Ora mung pakaryan sing apik banget, nanging uga kualitas sing bisa dipercaya

    • Elegant Cooling bolongan ing Ndhuwur
    • Siji-tombol kontrol tangan siji.
    • Port pengisian daya Tipe-C.

Cute X1 minangka mini saka Cute X. Saka desain warna, ukuran bedhil pijet, jangkauan lan bentuk desain kanggo menehi pilihan luwih akeh kanggo pelanggan.Motor tanpa sikat sing kuat, torsi 30% -50% luwih dhuwur tinimbang merek liyane, bagean internal logam sing nggawe operasi luwih lancar, Baterei Daya 3C sing dadi supplier sing ditunjuk tesla, umur dawa, nggawe kinerja premium, cangkang logam, rasa tutul sing nyaman.Kabeh nuduhake kualitas dhuwur saka produk.

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan