pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

Dhuwur AmplitudoD5 PRO Pijat Gun karo APP kanggo Sportsman

Pambuka Brief

Pijet otot jero yaiku piranti kanggo relaksasi otot myofascial jero.Iku cocok kanggo pijet fisik sawise olahraga lan fitness.Bisa nyuda kaku lan nyeri otot, nyuda rasa kesel otot, nyepetake sirkulasi getih, lan nambah jaringan alus awak.Tujuan kesehatan.

Fitur produk

  • Motor

    Torsi dhuwur Brushless motor

  • Kinerja

    (a) Amplitudo: 12mm
    (b) Gaya stall: 25kg
    (c) Noise: ≤ 60db

  • Port Pengisian

    USB Tipe-C

  • Jinis baterei

    18650 Daya 3C baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang

  • Wektu Workong

    ≧3 jam (Gir beda nemtokake wektu kerja)

  • Bobot resik

    1,05 kg

  • Ukuran produk

    266 * 178 * 83 mm

  • Sertifikat

    CE/FCC/FDA/WEEE/PSE/ROHS, etc.

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

 

 

Kaluwihan

IMG_E0923

01

Kaluwihan

Manfaat 1

    • Pijat multifungsi
    • 5 tataran
    • Desain sing sepi banget]
    • Senapan pijet portabel
    • Ditrapake kanggo sawetara saka sudhut wong

Gun pijet multifungsi: Gun pijet jaringan jero duwe 5-78 kepala pijet sing beda.Gun pijet profesional kalebu 5 macem-macem jinis kepala. Model mewah malah kalebu 8 jinis kepala sing beda.Sampeyan bisa milih sirah pijet sing cocog miturut panjaluk sampeyan.Jaga saben klompok otot kanthi cara kabeh;Saben kang ngarahke ing otot beda.Sawise bedhil pijet tekan otot, bisa ningkatake sirkulasi getih, ngrusak asam laktat, lan nyuda nyeri otot sawise olahraga.Kajaba iku, bedhil pijet uga dilengkapi koper portabel, sing trep kanggo nggawa lan ngendhokke otot kapan wae, ing endi wae.

IMG_E0924

02

Kaluwihan

Manfaat 2

    • Pijat multifungsi
    • 5 tataran
    • Desain sing sepi banget]
    • Senapan pijet portabel
    • Ditrapake kanggo sawetara saka sudhut wong

5 tingkat: Frekuensi bisa diatur miturut macem-macem bagean pijet.Motor daya dhuwur bakal nggawa 1200-3200 serangan saben menit.Pangguna bisa ngganti kacepetan gun pijet kaya sing dibutuhake kanggo menehi pijet sing santai kanggo saben otot.

IMG_E0925

03

Kaluwihan

Manfaat 3

    • Pijat multifungsi
    • 5 tataran
    • Desain sing sepi banget]
    • Senapan pijet portabel
    • Ditrapake kanggo sawetara saka sudhut wong

Desain ultra-sepi: Motor pijet perkusi bermutu tinggi ndadekake bedhil pijet otot meh ora ana swara, mesthekake yen sampeyan ora ngganggu wong liya nalika nggunakake bedhil pijet ing papan umum.

IMG_E0926

04

Kaluwihan

Manfaat 4

    • Pijat multifungsi
    • 5 tataran
    • Desain sing sepi banget]
    • Senapan pijet portabel
    • Ditrapake kanggo sawetara saka sudhut wong

Gun pijet portabel: Ukuran cilik lan entheng kanggo panggunaan pribadi Saben bedhil pijet kita dilengkapi tas jinjing sing kuat dhewe, supaya sampeyan bisa nggawa lan nggunakake kanthi gampang kapan wae, ing endi wae.Gun pijet profesional kalebu 5 macem-macem jinis kepala. Model mewah malah kalebu 8 jinis kepala sing beda.Sampeyan bisa milih sirah pijet sing cocog miturut panjaluk sampeyan.Jaga saben klompok otot kanthi cara kabeh;

D5 PRO (1)

05

Kaluwihan

Manfaat 5

    • Pijat multifungsi
    • 5 tataran
    • Desain sing sepi banget]
    • Senapan pijet portabel
    • Ditrapake kanggo sawetara saka sudhut wong

Ditrapake kanggo macem-macem wong: Senapan pijet bisa dadi pistol pijet punggung / gulu kanggo para pekerja kantor sing ora aktif, utawa pistol pijet otot sing jero kanggo atlit lan binaragawan.Yen sampeyan isih ngelu babagan milih hadiah, mula pistol pijet iki kudu dadi pilihan sing paling apik kanggo menehi hadiah!

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan