pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

N6 Massager Trigger Point kanggo gulu

Pambuka Brief

1. Gejala utama
a.Kelelahan otot lan ligamen gulu, nyebabake osteoarthritis serviks, spondylitis serviks proliferatif, sindrom akar saraf serviks, prolaps cakram serviks
2. Wong sing ditrapake:
a.wong sedentary
b.Wong asor, wong akeh sing kepengin banget telpon
c.postur lungguh sing ora bener
b.Wong tuwa, mahasiswa, buruh kantor

Fitur produk

  • Bahan Badan

    PP, ABS, silikon

  • Jinis baterei

    18650 Daya Tipe 3C

  • Kapasitas baterei

    1000mAh

  • tingkat

    20

  • Intelektual Timing

    10 menit

  • Mode Pijet

    4

  • Kompres Panas

    Dilengkapi

  • Pangeling Audio

    Dilengkapi

  • Daya Rated

    5W

  • Tegangan Rated

    3.7V

  • ukuran

    29*18*8cm

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

Kaluwihan

n6 (1)

01

Kaluwihan

Manfaat 1

    • Ngilangi Sakit Gulu & Kesel
    • Multifungsi
    • Gunakake ing endi wae -
    • Nyaman Dipakani
    • Gampang Gunakake

Ngilangi Nyeri & Kesel - Ngadopsi teknologi pulsa frekuensi rendah, pijet gulu iki tujuane kanggo pijet acupoints gulu, nyuda nyeri gulu, ningkatake sirkulasi getih, ngendhokke gulu lan kesel, njupuk "beban" saka pundhak lan nambah kualitas turu.

n6 (2)

02

Kaluwihan

Manfaat 2

    • Ngilangi Sakit Gulu & Kesel
    • Multifungsi
    • Gunakake ing endi wae -
    • Nyaman Dipakani
    • Gampang Gunakake

Multifungsi- Pijet gulu iki dilengkapi fungsi pemanasan lan getaran lan duwe 4 mode pijet lan 20 intensitas, sampeyan bisa milih mode sing cocog yen dibutuhake, nikmati pijet sing nyata, lan rumangsa luwih santai kapan wae.

n6 (3)

03

Kaluwihan

Manfaat 3

    • Ngilangi Sakit Gulu & Kesel
    • Multifungsi
    • Gunakake ing endi wae -
    • Nyaman Dipakani
    • Gampang Gunakake

Gunakake At Anywhere- Out lymphatic neck massager cilik lan apik banget kanggo sampeyan, kayata pesawat, ing kantor, lelungan, nindakake pakaryan omah, yoga, utawa nalika mlaku-mlaku, ora katon, lan sampeyan bisa nggunakake ing kapan wae tanpa isin.

n6 (4)

04

Kaluwihan

Manfaat 4

    • Ngilangi Sakit Gulu & Kesel
    • Multifungsi
    • Gunakake ing endi wae -
    • Nyaman Dipakani
    • Gampang Gunakake

Nyaman Dipakani - Pijet gulu listrik tanpa kabel iki nganggo desain bentuk "U" lan teknologi bingkai elastis sing luwih cocog karo kurva gulu manungsa, bahan ABS + Silicone sing alus lan nyaman, ora ana beban kanggo kulit.

n6 (5)

05

Kaluwihan

Manfaat 5

    • Ngilangi Sakit Gulu & Kesel
    • Multifungsi
    • Gunakake ing endi wae -
    • Nyaman Dipakani
    • Gampang Gunakake

Gampang Digunakake - Gunakake langsung utawa gunakake nganggo minyak pijet kanggo asil sing luwih apik, mung nguripake lan pilih mode lan intensitas, nyaranake miwiti saka tingkat paling ngisor, 2-3 kaping dina, 15 menit saben wektu, aja terus-terusan nggunakake. iku kanggo dawa banget.

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan

produk sing gegandhengan