pro_17

produk

Desain tampilan produk Beoka nduweni sifat intelektual, supaya pelanggan adoh saka perselisihan bisnis ing saindhenging.

Tali Langsung Ngitung Digital sing bisa diatur kanthi Bantalan Bola lan Pangeling Weker kanggo Fitness, Crossfit, Latihan

Pambuka Brief

1.Peralatan Olahraga Saben Ngarep
2.APP data sinkronisasi: Kalori, mlumpat tali kaping
3.Asil sing luwih apik Biaya Kurang Wektu 4.. Dawane Tali sing bisa diatur
4.3.Cocog kanggo Crossfit, Workout, Boxing, MMA, Fitness lan Olahraga.Dibangun nganti Terakhir - Bantalan bal kanthi kinerja dhuwur sing dibungkus ing gagang ergonomis menehi pengalaman mlumpat sing lancar lan gampang nalika mbantu supaya ora muter.

Fitur produk

  • Materi:

    bahan PVC

  • Ukuran

    170*25*20mm

  • daya dirating

    0.2W

  • warna

    Ireng+Ireng

  • Kapasitas baterei

    250mAh / 0.925wh

  • Input

    5 v,1a

  • Remot kontrol

    Bluetooth 5.2

  • Ukuran produk

    60 * 147 * 186 mm

pro_28
  • Kaluwihan
  • Layanan ODM / OEM
  • FAQ
hubungi kita

1.Asil Luwih Biaya Kurang Wektu
Lompat tali minangka salah sawijining latihan sing bisa ngobong kalori sing paling efisien;tali skipping kita karo gagang grippy bisa luwih kelompok otot saka tali rata-rata, kang tegese sampeyan bisa nemu lathian lengkap-awak ngendi wae, iku bisa mlaku sikil, inti, lengen, atimu, lan pikiran, gedhe kompak peralatan gym ngarep. kanggo latihan kardio lan latihan kekuatan

2. Dawane Tali sing bisa diatur
Tali kasebut bisa dipanjangake nganti maksimal 9,8 kaki, lan dicekak kanthi gampang lan cukup cilik supaya bisa mlaku kanthi tas gawan sing kalebu tanpa kusut.Dawane sing bisa diatur ndadekake bocah-bocah bisa mlumpat tali sing cocog kanggo kabeh umur lan dhuwur lan pilihan sing apik yen sampeyan pengin nuduhake karo kulawarga;

3. Cocog kanggo Crossfit, Workout, Boxing, MMA, Fitness lan Latihan
Mbangun nganti Terakhir - Bantalan bal kanthi kinerja dhuwur sing dilebokake ing gagang ergonomis menehi pengalaman mlumpat sing lancar lan ora gampang nalika mbantu ngindhari twisting, utawa nduwurke tumpukan tali;digawe saka bahan PVC awet, tali lompat abot iki dibangun kanggo nahan panggunaan saben dina lan tahan kanggo mlengkung lan deformasi, saéngga bisa digunakake ing njero ruangan lan ing njaba ruangan;Tuku tanpa resiko saka Te-Rich, kita nawakake layanan pelanggan sing ramah seumur hidup

Kaluwihan

bank foto (1)

01

Kaluwihan

Manfaat 1

Asil Luwih Luwih Biaya Kurang Wektu

    • Lompat tali & lompat tanpa kabel
    • Aplikasi Kesehatan Beoka Smart
    • Lengan pelindung awet

Lompat tali minangka salah sawijining latihan sing bisa ngobong kalori sing paling efisien;tali skipping kita karo gagang grippy bisa luwih kelompok otot saka tali rata-rata, kang tegese sampeyan bisa nemu lathian lengkap-awak ngendi wae, iku bisa mlaku sikil, inti, lengen, atimu, lan pikiran, gedhe kompak peralatan gym ngarep. kanggo latihan kardio lan latihan kekuatan.Tali lompat bobot sing bisa diatur nganggo desain kreatif sing ngidini sampeyan ngganti mode kanthi bebas ing antarane lompat tali lan lompat tanpa kabel.Tali skipping pas kanggo olahraga ruangan nyetel dawane sing cocog tanpa alat.Kanthi bal tanpa kabel, lompat tali bisa gampang diowahi dadi model tanpa kabel, niru skipping nganggo tali nyata, tanpa kudu ngayun tali, peralatan sing kurang impact nawakake wong sing ora duwe ruangan gedhe kanggo olahraga. cara.

bank foto (6)

02

Kaluwihan

Manfaat 2

Dawane Tali sing bisa diatur

    • Adaptasi kanggo wong saka macem-macem dhuwur
    • Bisa bareng karo wong liya
    • Fleksibilitas Ultra dhuwur

Tali kasebut bisa dipanjangake nganti maksimal 9,8 kaki, lan dicekak kanthi gampang lan cukup cilik supaya bisa mlaku kanthi tas gawan sing kalebu tanpa kusut.Dawane sing bisa diatur ndadekake bocah-bocah bisa mlumpat tali sing cocog kanggo kabeh umur lan dhuwur lan pilihan sing apik yen sampeyan pengin nuduhake karo kulawarga;

bank foto

03

Kaluwihan

Manfaat 3

Cocog kanggo Crossfit, Workout, Boxing, MMA, Fitness lan Olahraga

    • Nangani ergonomis
    • Bahan PVC awet
    • Layanan kustomisasi ditampa

Mbangun nganti Terakhir - Bantalan bal kanthi kinerja dhuwur sing dilebokake ing gagang ergonomis menehi pengalaman mlumpat sing lancar lan gampang nalika mbantu supaya ora nggulung, utawa nggulung tali;digawe saka bahan PVC awet, tali lompat abot iki dibangun kanggo nahan panggunaan saben dina lan tahan kanggo mlengkung lan deformasi, saéngga bisa digunakake ing njero ruangan lan ing njaba ruangan;Tuku tanpa resiko saka Te-Rich, kita nawakake layanan pelanggan sing ramah seumur hidup.

pro_7

hubungi kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas.Njaluk Informasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kita!

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kita pengin krungu saka sampeyan