page_banner

warta

Tandatangani Kontrak kanggo Pasar Luar Negeri: Pameran Beoka ing Pameran Dagang China (UAE) kaping 13

Tanggal 19 Desember wektu lokal, Beoka rawuh ing Pameran Dagang China (UAE) kaping 13 ing Dubai World Trade Center ing UAE.Sajrone telung taun kepungkur, ijol-ijolan antarane perusahaan domestik lan pelanggan manca wis diwatesi banget amarga kena pengaruh wabah kasebut.Kanthi kabijakan sing santai saiki, pamrentah wis ngatur penerbangan charter kanggo mbantu perusahaan melu pameran ing luar negeri lan nindakake negosiasi bisnis.Iki minangka perjalanan luar negeri pisanan Beoka wiwit langkah-langkah pencegahan epidemi dicabut.
Punika mangertos bilih minangka hub transportasi penting lan pusat dagang paling gedhé ing Timur Tengah, UAE bakal radiate enem negara ing Teluk, pitung negara ing Asia Kulon, Afrika, lan negara Eropah kidul, karo populasi jangkoan perdagangan luwih saka 1,3 milyar kanthi nganakake pameran dagang ing kene.Ing wektu sing padha, pameran dagang iki uga minangka proyek pameran sing diatur dhewe paling gedhe sing dianakake China ing luar negeri ing taun iki, lan pameran perdagangan komoditas China sing paling gedhe sing dianakake offline ing Dubai wiwit taun 2020.

mini-fascia-gun-20230222-1

Beoka nampilake macem-macem produk teknologi rehabilitasi wektu iki, kalebu ingkapal penggedhe profesional fascia gun D6 PROkaro amplitudo dhuwur lan tikaman gedhe, gayane lan enthenggun fascia portabel M2, karoultra-mini fascia gun C1sing bisa digawa ing kanthong.Sawise diumumake, dheweke narik kawigaten para panuku lokal supaya bisa negosiasi kanthi antusias.

mini-fascia-gun-20230222-2

Minangka produsen peralatan rehabilitasi cerdas nggabungake riset lan pangembangan, produksi, penjualan, lan layanan, Beoka wis bosok banget ing bidang obat rehabilitasi luwih saka 20 taun.Produk kasebut dipuji dening pangguna ing pasar peralatan medis rehabilitasi domestik lan pasar kesehatan olahraga, lan akeh diekspor menyang Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Korea Selatan, lan negara lan wilayah liyane ing saindenging jagad, kanthi kiriman taunan luwih saka siji yuta unit.

mini-fascia-gun-20230222-3

Ing mangsa ngarep, Beoka bakal terus njunjung misi perusahaan "teknologi rehabilitasi, ngurus urip", lan tansah netepi riset lan pangembangan terus-terusan lan inovasi produk teknologi rehabilitasi olahraga adhedhasar teknologi rehabilitasi, nggarap mitra strategis ing omah lan luar negeri kanggo terus deepen pasar domestik lan manca, lan usaha kanggo dadi produk rehabilitasi kelas donya lan panyedhiya layanan, nyediakake konsumen global lan kedhaftar karo liyane lan luwih apik mini produk gun fascia.


Wektu kirim: Jun-08-2023